Redovisning i Malmö

Ring oss på 040-651 11 11 för mer information!


Spara tid och/eller pengar - och 20% starta-upp-rabatt


Nya kunder i Malmö får 20% rabattredovisning i 2 månader. Under förutsättning att ni binder er på 6 månader hos Adderat.Alt 1 - Spara tid på att lämna till redovisningsbyrå


Bokföring


Vi brinner för redovisning - gör ni det?

Om ni kan fylla er kalender med arbete är det bättre att låta Adderat lägga en timme på redovisningen med det som kanske tar er två timmar att göra. Det blir ekonomiskt försvarbart att slippa göra redovisningen själv. Eller så ni hoppar över den ekonomiska kalkylen och direkt går på motivet att slippa göra redovisningen själv. Då kan ni lägga tiden på er egen verksamhet, som antagligen är intressantare. Och vi som brinner för redovisning tar hand om den delen.


Vi gör redovisningen hos oss eller hos er

På traditionellt sätt kommer ni in med pappren en gång per månad till redovisningsbyrån, och vi lägger in allt i datorn. Även löner, bokslut och deklarationer. Det går även bra att vi kommer ut och utför redovisningen på plats hos er i Malmö.Alt 2 - Spara pengar på att göra delar av redovisningen självBokföringstjänstens knappar

Bokföringstjänstens knappar


"Gör - det - enkla - själv - och - vi - kollar - det - svåra - redovisningstjänsten"

Vi kan erbjuda möjligheten för er att minska fakturan från oss. Detta genom att låta er göra så mycket som möjligt av arbetet själva. Dock lägger ni bara in "enkel" data - det är ingen mening med att ni lägger in felaktig data som vi måste rätta. Underlagen laddar ni antingen upp som pdf:er eller lämnar på papper. Sedan tar vi på redovisningsbyrån över. Vi kontrollerar det ni lagt in, gör avstämningar, svårare delar som skatter, gör skattedeklarationen, lönekörningen och lämnar en rapport.


Lägg in redovisningen i molnet

Ni lägger in datan via ett förenklat webbaserat redovisningsprogram. Det går att lägga in kvitton, leverantörsfakturor och göra kundfakturor. (Dock inte avtalsfakturor eller RUT/ROT-fakturor än.) Vidare kan ni registrera betalningar in och ut, vilket gör att ni får kontroll på betalstatus för era leverantörsfakturor och kundfakturor. Och det går att attestera scannade leverantörsfakturor.

Pris

Redovisningstjänsten kostar i grunden 795 kr/månad. Det finns sedan två prisalternativ. Det första är ett "riktigt" fastpris där det ingår 25 verifikat i grundpriset, och ni kan sedan köpa till paket om 25 verkfikat. Det andra alterntivt är att det ingår en timmes arbete av ekonomerna på redovisningsbyrån i grundpriset, och tar det mer än den timmen debiterar vi det överskjutande baserat på tid.