Bokföring i Malmö

Ring oss på 040-651 11 11 för mer information!


Spara tid och/eller pengar - och 20% starta-upp-rabatt


Nya kunder i Malmö får 20% rabattbokföring i 2 månader. Under förutsättning att ni binder er på 6 månader hos Adderat.Alt 1 - Spara tid på att lämna till bokföringsbyrå


Bokföring


Vi brinner för bokföring - gör ni det?

Om ni kan fylla er kalender med arbete är det bättre att låta Adderat lägga en timme på bokföringen med det som kanske tar er två timmar att göra. Det blir ekonomiskt försvarbart att slippa göra bokföringen själv. Eller så ni hoppar över den ekonomiska kalkylen och direkt går på motivet att slippa göra bokföringen själv. Då kan ni lägga tiden på er egen verksamhet, som antagligen är intressantare. Och vi som brinner för bokföring tar hand om den delen.


Vi gör bokföringen hos oss eller hos er

På traditionellt sätt kommer ni in med pappren en gång per månad till bokföringsbyrån, och vi lägger in allt i datorn. Även löner, bokslut och deklarationer. Det går även bra att vi kommer ut och utför bokföringen på plats hos er i Malmö.Alt 2 - Spara pengar på att göra delar av bokföringen självBokföringstjänstens knappar

Bokföringstjänstens knappar


"Gör - det - enkla - själv - och - vi - kollar - det - svåra - bokföringstjänsten"

Vi kan erbjuda möjligheten för er att minska fakturan från oss. Detta genom att låta er göra så mycket som möjligt av arbetet själva. Dock lägger ni bara in "enkel" data - det är ingen mening med att ni lägger in felaktig data som vi måste rätta. Underlagen laddar ni antingen upp som pdf:er eller lämnar på papper. Sedan tar vi på bokföringsbyrån över. Vi kontrollerar det ni lagt in, gör avstämningar, svårare delar som skatter, gör skattedeklarationen, lönekörningen och lämnar en rapport.


Lägg in bokföringen i molnet

Ni lägger in datan via ett förenklat webbaserat bokföringsprogram. Det går att lägga in kvitton, leverantörsfakturor och göra kundfakturor. (Dock inte avtalsfakturor eller RUT/ROT-fakturor än.) Vidare kan ni registrera betalningar in och ut, vilket gör att ni får kontroll på betalstatus för era leverantörsfakturor och kundfakturor. Och det går att attestera scannade leverantörsfakturor.

Pris

Bokföringstjänsten kostar i grunden 795 kr/månad. Det finns sedan två prisalternativ. Det första är ett "riktigt" fastpris där det ingår 25 verifikat i grundpriset, och ni kan sedan köpa till paket om 25 verkfikat. Det andra alterntivt är att det ingår en timmes arbete av ekonomerna på bokföringsbyrån i grundpriset, och tar det mer än den timmen debiterar vi det överskjutande baserat på tid.